Chelsea Flower Show eller Haveolympiade

Chelsea Flowershow - haveshowet over alle haveshows. Eller som nogen siger Olympiade i haveopvisning.🙂
 Hvis man er lidt interesseret i have og hvad dertil hører kan man næsten ikke undgå at kende til dette show. Så da lejligheden bød sig i 2008, blev vi enige om at dette måtte vi se. Og da konen i huset igen fik muligheden i 2010 så var det jo bare skønt.

Den nemmeste måde at komme dertil er nok med  "The Tube" og følge menneskemængden ved Sloane Square,der er den nærmeste ved The Royal Hospital, der lægger plads til showet. 
Men ved Sloane Square var man ikke i tvivl om, at der skete noget særligt, vel ankommet op fra perronen bliver folk gennet afsted i rigtige retning. Her står også nogle, der prøvede at sælge billetter til en "god" pris. Alle billetter er udsolgt lang tid før showet afholdes.
Overalt er der folk, der styrer geledderne fremad også over veje og diverse fodgængerfelter. I nærheden af indgangen er der nogle, der råber at man skal have sin billet klar når man kommer frem til indtjek. Ved indgangen skal taskerne åbnes, tjekkes og gennemsnuses af hunde. 
Langt om længe er man inde og følger bare strømmen. Det er ikke så nemt at se diverse showhaver, men der er fint udsyn til udstillingerne inde i det store telt.     
Det er virkelig en oplevelse af format og vi tager gerne derover igen.

Der er meget at se RHS hjemmeside:
http://www.rhs.org.uk/