I haven var en af de første bede et stort rhododendronbed. Bestående af planter fra min fars have. De blev gravet op, da han skulle have nye vinduer i sit hus, og hurtigt sat i vores have. De var et par år om rigtig at etablere sig, men da de fik fat, groede de på livet løs.
I dette forår har vi dog haft visse problemer med en del af rhododendronerne i haven, for første gang så en del af dem ret miserable ud, utøj og svamp er budet. Så da roserne alle blev sprøjtet for svamp og utøj fik rhododendronerne samme tur. Og det har hjulpet en del.
Vi har desuden gjort erfaringen at de fleste rhododendron helst vil stå i sol. De planter der blev sat i skyggen er med undtagelse af et par enkelte gravet op og sat i et solrigt område.

----under udarbejdelse vi venter på forår 2008 - så sker der noget mere

29. april - Så blev det forår 2008. Og der er nu begyndt at ske ting og sager med diverse rhododendron. Desværre er der også sket det, at nogle af de tidligt blomstrene var begyndt at blomstre meget tidligt. Så da den sene frost satte ind, var der flere rhododendroner, hvor knopperne døde og var lige til at pille af. Det gør ondt at stå og pille alle knopper af en stor og flot plante. Rhododendron Hille var en af dem. Den har de flotteste creme blomster med røde prikker. Og blomsterstanden op til 13 blomster...

2009 Der sker altid noget i haven. Der plantes nyt og gammelt fjernes. I år er der sat nogle flere rhododendron. De "små" nye sættes i "kravlegård" i potter og kommer senere ud i haven. Erfaringen viser os at de efter 2 år i potte skal plantes ud eller plantes om, hvis de skal trives.